Månen bortom Nora

Har varit sjuk i 2 dygn men var tvungen att återgå till ”business as usual”. Så turen gick till Södertälje.
Ett bankärende som skulle skötas från Järna Swedbank krävde tyvärr vidarefärd till Metropolen Södertälje för att numera så hanterar bankerna i småstäder som Järna eller Trosa inte längre pengar. Vart är samhället på väg?. Jag hör mig själv säga dessa ord och inser att det vid ett sånt tillfälle man inser att man börjar bli gammal. Posten säljer ej frimärken längre. Vad ska man göra? Det är enbart att andas djupt ,djupt några gånger och hoppas att det går snart över.
Det som underlättade resten av dagen var den underbara dagens rätt som Annika och jag åt hos den ”Grekiska träkolsgrillen” en restaurang som ligger inne i Lunahuset. Utsökt- är bara förnamnet. En annan upplevelse var att se hur fullmånen långsam steg högre bakom Noragård på Mörkö på vägen hem. Det var magiskt. Detta hände idag den 21.december 2010 kl.16.40:36 och det är såna syner som gör att man förlåter det mesta. Amen.

Print Friendly, PDF & Email
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *