Nyårsdagen…2011

Den första dagen på det nya året väcktes jag till liv vid niosnåret. Efter frukosten flyttade jag på bilskrället så att snöplogen kunde göra fint på vändplanen utanför. Bosse hjälpte till att skotta och vid 12-tiden dök Ernesto och Lasse up. Ernesto skulle testa att åka skidor för första gången. Vi hittade ett par gamla skor och ett par skidor med passande bindning till honom och gav oss ut i snölandskapet. Kramsnö är inte idealisk så det var mest att gå med skidorna. Och det kan ju vara ett bra sätt att börja på. Vi tog rundan som gick till Skymtet och sen upp till vita vägen där bestämde vi oss för att gå tillbaka mot Fridal längs vita vägen. Bosse spårade och Ernesto tog det lugnt längs bak. Lite problem i den branta nerförsbacken och så var vi hemma igen. Det kändes bra tyckte Ernesto!

Print Friendly, PDF & Email
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *