Del 40 Våren 1967


Medan jag på våren 1967 bodde på Karlviksgatan på Kungshomen besökte Tove och jag  lite klubbar för att dansa. Själv tyckte jag inte längre att det var så intressant att gå ut och dansa när jag kunde ha det trevligt hemma men Tove tyckte att det var kul att svansa omkring och visa upp sig på stan. För mig blev det mera ett sätt att komma i kontakt med folk som ville ha bilder på sig själva.

Hur såg det ut på andra håll i mitt liv. Jag gick en hel del på klubbar i Gamla Stan. Daddys hette en sådan och låg i en källarlokal på Gåsgränd. Där var det lätt att komma in och träffa folk som gillade musik, dansa och umgås. Jag hade till och med min första utställning där med de fotografier som jag tyckte var värt  att tittas på. Jag satte de svartvita kopiorna på en plywood träskiva och limmade fast dom. På Daddys frågade jag om jag kunde hänga dom på väggarna och det var bara att spika in lite spikar i dom kalkade väggarna och hänga upp dom. Det var lite roligt att själv vara på plats och kolla på eventuella reaktioner men dom uteblev så jag plockade ned bilderna efter en helg och låtsades som om det aldrig hade hänt. Sen hängde jag upp dom hemma i mitt vardagsrum på Karlviksgatan.

Här sitter på en installation på Moderna Museet på Skeppsholmen troligen 1967

Här sitter jag i en installation på Moderna Museet på Skeppsholmen troligen hösten 1967

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *